در دنیای امروز، اپلیکیشنهای پیامرسان نقش بسیار مهمی در برقراری ارتباطات روزمره ایفا میکنند. یکی از این اپلیکیشنها که در ایران محبوبیت زیادی پیدا کرده، ایتا (Eitaa) است. اگرچه ایتا امکانات متعددی را برای ارتباط و تعامل فراهم میآورد، اما گاهی ممکن است نیاز به مسدود کردن کاربران در ایتا پیدا کنید. در این پست از آموزش ایتا، قصد داریم به آموزش بلاک کردن در ایتا یا مسدود کردن در ایتا بپردازیم، برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
آموزش مسدود کردن در ایتا
بلاک کردن کاربران در ایتا بسیار ساده است، فقط کافیست طبق آموزش بنده پیش بروید؛ البته به یاد داشته باشید اگر دوست دارید بدانید آیا توسط کاربری در ایتا بلاک شده اید یا خیر بهتر است از ترفندهای موجود در مقاله از کجا بفهمیم در ایتا بلاک شدیم استفاده کنید.
- ابتدا در ایتا وارد پیوی کاربری که قصد بلاک اورا دارید بشوید؛ و گزینه 3 نقطه را بزنید.

- اکنون در این صفحه از بین گزینه های موجود عبارت، مسدود کردن کاربر را بزنید.

- با زدن گزینه مسدود کردن کاربر با پیامی مانند پیام زیر روبرو خواهید شد که باید گزینه مسدود کردن کاربر را بزنید.

به این صورت میتوانید هر کاربر را به راحتی در ایتا بلاک یا مسدود کنید تا دیگر برای شما ایجاد مزاحمت نکنند؛ از این که تا اینجا با آموزش بلاک کردن در ایتا همراه ما بودید ممنونیم، ما در این مقاله سعی کردیم به قابلیت دیگر ایتا که مسدود کردن در ایتا است بپردازیم، پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر از مقاله تبدیل کانال خصوصی به عمومی در ایتا که ترفند دیگر ایتا است دیدن کنید تا در این باره نیز اطلاعاتی را کسب کنید.
❤️ سوپرایزی به یاد ماندنی برای محصولات کارینا، تخفیف خرید ممبر ایتا تا سقف ۱۰۰ هزارتومان کد تخفیف : karina-discount ❤️

سوالات متداول (FAQ)
۱- آیا بلاک کردن یک کاربر در ایتا به او اطلاع داده میشود؟
ایتا به کاربران اطلاع نمیدهد که فردی آنها را بلاک کرده است، اما ممکن است این کاربر متوجه عدم توانایی در ارسال پیام یا مشاهده پروفایل شما شود.
۲- چگونه میتوانم یک کاربر بلاکشده را از لیست بلاکها حذف کنم؟
برای حذف یک کاربر از لیست بلاکها، به تنظیمات خود بروید و بخش بلاکها (Blocked Users) را پیدا کنید. از آنجا میتوانید کاربر مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه حذف بلاک (Unblock) را بزنید.






