کارینا

غیر فعال کردن اکانت توییتر

شکی نیست که توییتر می تواند اطلاعات زیادی را ارائه دهد، از اخبار فوری گرفته تا میم های خنده دار و بحث های پر جنب و جوش. با این حال، گاهی اوقات، می تواند بسیار زیاد، اعتیادآور و ناخوشایند باشد.اگر از پلتفرم میکروبلاگینگ ۲۸۰ کاراکتری خسته شده اید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که یک بار برای همیشه با حساب خود خداحافظی کنید. خوشبختانه حذف اکانت توییتر خود آسان است، اگر بدانید کجا باید جستجو کنید.برای حذف دائمی حساب کاربری، توییتر باید ابتدا آن را غیرفعال کنید. اطلاعات شما به مدت ۳۰ روز ذخیره می شود و در این مدت می توانید حساب خود را در هر زمانی دوباره فعال کنید. پس از ۳۰ روز، توییتر اطلاعات شما را پاک می کند و نمی توانید حساب خود را دوباره فعال کنید.پس برای غیر فعال کردن اکانت توییتر خود در این مقاله همراه ما باشید.

پس از غیر فعال کردن اکانت توییتر ، نام کاربری، نام نمایشی و نمایه شما دیگر در twitter.com یا در برنامه قابل مشاهده نخواهد بود. توییتر توصیه می‌کند که نام کاربری و آدرس ایمیل خود را برای استفاده مجدد قبل از غیرفعال کردن حساب در دسترس قرار دهید، اگر فکر می‌کنید ممکن است در آینده بخواهید به برنامه بازگردید. برای این کار کافیست نام کاربری و آدرس ایمیل خود را در قسمت تنظیمات پروفایل تغییر دهید. قبل از ادامه غیرفعال کردن، حتماً با کلیک روی پیوند موجود در ایمیل تأییدی که توییتر ارسال می کند، تغییر را تأیید کنید.

غیر فعال کردن اکانت توییتر در اندروید

  • ۱ – روی عکس نمایه خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید. سپس «تنظیمات و حریم خصوصی» را انتخاب کنید.
غیر فعال کردن اکانت توییتر
  • ۲ – روی «حساب» کلیک کنید.
غیر فعال کردن اکانت توییتر
  • ۳ – به پایین صفحه بروید و روی «غیرفعال کردن حساب کاربری خود» ضربه بزنید.
غیر فعال کردن اکانت توییتر
  • ۴ – به پایین صفحه بروید و روی «غیرفعال کردن» ضربه بزنید.
غیر فعال کردن اکانت توییتر
  • ۵ – رمز عبور خود را تایپ کنید و برای تایید درخواست، روی دکمه “غیرفعال کردن حساب” ضربه بزنید.
غیر فعال کردن اکانت توییتر

غیر فعال کردن اکانت توییتر در آیفون

غیر فعال سازی اکانت در اندورید و آیفون هیچ فرقی باهم ندارند در بند گذشته سعی کردیم در اندروید را برای شما عزیزان آموزش دهیم اکنون قصد داریم غیر فعال سازی در آیفون را نیز برای شما عزیزان باز گو نماییم که بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه ی مقاله همراه ما باشید.

  • ۱ – روی عکس نمایه خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید. سپس «تنظیمات و حریم خصوصی» را انتخاب کنید.
  • ۲ – روی «حساب» کلیک کنید.
  • ۳ – به پایین صفحه بروید و روی «غیرفعال کردن حساب کاربری خود» ضربه بزنید.
  • ۴ – به پایین صفحه بروید و روی «غیرفعال کردن» ضربه بزنید.

غیر فعال کردن اکانت توییتر در کامپیوتر

  • ۱ – وارد حساب کاربری خود در وب سایت توییتر شوید.
  • ۲ – از منوی «…» یا «بیشتر» در زیر نماد نمایه خود، روی تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید.
  • ۳ – در قسمت Your Account از منو، گزینه Deactivate را انتخاب کنید.
  • ۴ – روی غیرفعال کردن کلیک کنید.
  • ۵ – در نهایت رمز عبور خود را وارد کرده و روی Deactivate account کلیک کنید.

چند نکته قابل توجه در رابطه با غیر فعال کردن اکانت توییتر

  • ۱ – برای تکرار: حساب شما پس از این فرآیند برای همیشه از بین نخواهد رفت. توییتر اطلاعات شما را قبل از حذف دائمی به مدت ۳۰ روز حفظ می کند. برای بازیابی حساب خود، دوباره وارد شوید و تأیید کنید که می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید.
  • ۲ – اگر قصد دارید یک حساب توییتر جدید با همان نام کاربری و آدرس ایمیل حسابی که در حال غیرفعال کردن آن هستید ایجاد کنید، قبل از غیرفعال کردن، حساب فعلی را به نام کاربری و آدرس ایمیل دیگری تغییر دهید.
  • ۳ – اگر می‌خواهید داده‌های توییتر خود را دانلود کنید، قبل از غیرفعال کردن این کار را انجام دهید. توییتر نمی‌تواند داده‌های حساب‌های غیرفعال را ارسال کند.
  • ۴ – گوگل و سایر موتورهای جستجو نتایج را در حافظه پنهان نگه می‌دارند، به این معنی که نمایه و توییت‌های قدیمی شما ممکن است همچنان در پاسخ به سؤالات جستجو ظاهر شوند. با این حال، هر کسی که روی آنها کلیک کند یک پیام خطا دریافت می کند.

چگونه حساب توییتر خود را دوباره فعال کنیم

اگر نظر خود را تغییر دهید، بسته به انتخابی که انجام داده اید، همیشه می توانید حساب خود را تا ۳۰ روز یا ۱۲ ماه دوباره فعال کنید. در اینجا چیزی است که باید انجام دهید.

  • ۱ – وارد حساب کاربری خود شوید.
  • ۲ – یک اعلان خواهید دید که از شما می پرسد آیا می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید. اگر بله را انتخاب کنید، به خط زمانی صفحه اصلی توییتر خود هدایت خواهید شد. توجه داشته باشید که بازیابی توییت ها و فالوورهای شما ممکن است کمی طول بکشد.

نکته : به یاد داشته باشید که باید برای فعال سازی دوباره اطلاعات ورود به اکانت خود را به یاد داشته باشید در غیر این صورت این روش میتواند غیر ممکن باشد.

در نتیجه

یکی از بهترین روش‌ها برای دوری از این برنامه غیر فعال کردن اکانت توییتر می‌باشد که می‌توانید به اینصورت برای مدتی از شر این برنامه خلاص شوید ما در این مقاله غیر فعال‌سازی در اندروید، آیفون و همچنین از طریق کامپیوتر را برای شما عزیزان آموزش دادیم به این صورت می‌توانید اکانت خود را غیر فعال کنید.

سؤالات متداول

۱ – آیا پس از غیر فعال‌سازی فالوور‌های پیجمان از بین خواهند رفت؟

خیر! زیرا شما اکانت خود را حذف نخواهید کرد و فقط برای مدتی از دید خارج خواهید شد.

۲ – برای حذف دائمی چه راهکاری را مد نظر دارید؟

برای این کار بهتر است از صفحه‌ی آموزش حذف اکانت توییتر سایت ما دیدن کنید در این مقاله به صورت ۰ تا ۱۰۰ به این موضوع پرداخته شده است.

۳ – حذف دائم بهتر است یا حذف موقت؟

شما با حذف تمام تمامی اطلاعات از جمله فالوور‌های پیجتان را از دست خواهید داد اما غیر فعال‌سازی یا همان حذف موقت به این صورت نیست و تمامی اطلاعات شما برای مدتی از دید خارج خواهد شد.

نویسنده مقاله

دیدگاه‌ها

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سایر نوشته‌ها

نمایشگر اولد لمسی و بازطراحی احتمالی مک‌بوک پرو کانون توجه رویداد بعدی اپل خواهند بود.

نسخه جدید بتای تلگرام قابلیت جدیدی به نام For you دارد که کارکرد آن شبیه اکسپلور اینستاگرام است.

نظرسنجی ها یکی قابلیت های کاربردی و مفید در ایتا هستند که به مدیران کانال ها این امکان را می […]

افزایش درآمد وکیل پایه یک دادگستری از طریق تبلیغات اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ، نیازمند حرکت از تبلیغات عام و سنتی […]

تبلیغات اگرچه در مدت کوتاه اعضای کانال روبیکا را افزایش می دهد، اما افزایش تعداد ممبر لزوما به معنای ماندگاری آنها نیست. نامرتبط بودن مخاطبان تبلیغ، تفاوت محتوای تبلیغ با محتوای کانال، ضعف محتوایی و آماده نبودن کانال، از مهم ترین عوامل خروج اعضای جدید شوند. در ادامه، راهکارهای جلوگیری از ریزش ممبر روبیکا بعد از تبلیغات را بررسی می کنیم.

برای کسب و کارهای کوچک، رشد یک کانال تازه تاسیس نیازمند صرف زمان است. خرید ممبر ایتا می تواند تعداد اعضای اولیه کانال را سریع تر افزایش دهد و در برداشت اولیه کاربر، تاثیر مثبت بگذارد. اما خرید ممبر، زمانی نتیجه واقعی دارد که در کنار محتوای مناسب، فعالیت منظم و جذب مخاطبان مرتبط استفاده شود.

پیمایش به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x