
چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم؟ سؤال بسیاری از کاربران توییتری میباشد که بارها از بنده این سؤال را کردهاند به همین دلیل ما این مقاله را برای شما عزیزان آماده کردهایم که بتوانید به این صورت اکانت خود را حذف کنید اگر قصد دارید در مورد توییتر و حذف اکانت توییتر بیشتر بدانید بهتر است در ادامهی این مقاله مراه تیم کارینا باشید.
ممکن است پس از نصب اکانت توییتر مجبور شوید اکانت خود را حذف کنید، آیا میخواهید از شر حساب توییتر خود خلاص شوید؟ ممکن است به دلایلی بخواهید حساب خود را حذف کنید، به عنوان مثال، دیگر نمیخواهید از این پلتفرم استفاده کنید، میخواهید یک حساب کاربری جدید راهاندازی کنید، یا در حال بستن یک حساب تجاری هستید.
بسته به دلایلی که برای حذف حساب خود دارید، ممکن است بخواهید کارها را در اسرع وقت انجام دهید. خوشبختانه توییتر به شما این امکان را میدهد تا حساب کاربری خود را در چند مرحله ساده حذف کنید. در حالی که یک دوره غیرفعالسازی ۳۰ روزه وجود دارد، حساب شما در این مدت (بیشتر) دیگر قابل مشاهده نخواهد بود.
در این پست، نحوه حذف اکانت توییتر خود را دقیقاً نشان میدهیم. ما همچنین برخی از اقدامات احتیاطی که ممکن است بخواهید برای اطمینان از حذف دائمی همه اطلاعات شما انجام دهید را توضیح میدهیم و جایگزینهایی برای حذف حساب ارائه میدهیم که ممکن است برای برخی از کاربران مناسبتر باشد.
با خرید فالوور ارزان توویتر از کارینا اعتبار اکانتتو ۱۰۰ برابر کن!
قبل از اینکه حساب توییتر خود را حذف کنید
قبل از اینکه اقدام به حذف حساب خود کنید، مطمئن شوید که این کار را به دلایل درست انجام می دهید و اقدامات لازم را انجام داده اید. در زیر به جزئیات بیشتری در مورد این موارد خواهیم پرداخت، اما در اینجا چند سوال سریع وجود دارد که قبل از غیرفعال کردن باید به آنها پاسخ دهید:
- ۱ – آیا به دنبال تغییر نام کاربری خود هستید؟ اگر چنین است، نیازی نیست حساب خود را حذف کرده و یک حساب جدید راه اندازی کنید. توییتر به شما امکان می دهد نام کاربری خود را به نام کاربری تغییر دهید که قبلاً استفاده نشده است. به این ترتیب، هیچ یک از فالوورهای خود را از دست نمی دهید و می توانید انتخاب کنید که آیا می خواهید یک یا همه توییت های خود را حفظ کنید.
- ۲ – آیا قصد دارید یک حساب توییتر جدید با همان نام کاربری یا آدرس ایمیل مرتبط با حساب فعلی خود راه اندازی کنید؟ اگر چنین است، قبل از غیرفعال کردن حساب خود باید این کار را انجام دهید.
- ۳ – آیا می خواهید برخی از اطلاعات را در حساب توییتر خود ذخیره کنید؟ در این صورت، قبل از ادامه روند غیرفعال سازی، باید داده های آرشیو شده خود را درخواست کنید.
- ۴ – آیا به سادگی میخواهید از شر بسیاری از توییتها خلاص شوید، اما نمیتوانید با مشکل حذف یک به یک آنها روبرو شوید؟ به جای حذف حساب خود و شروع مجدد، می توانید از برنامه ای مانند TweetDelete برای حذف انبوه توییت های خود استفاده کنید.
چرا حساب توییتر خود را حذف می کنید؟
توییتر یک شبکه اجتماعی و پلت فرم میکروبلاگینگ است که به کاربران اجازه می دهد پست های کوتاهی در مورد رویدادهای جاری، تجربیات شخصی و موضوعات عمومی منتشر کنند. توییتر یک منبع محبوب برای اخبار، سرگرمی، ورزش و تفسیر است. با این حال، توییتر مملو از ترول ها و هرزنامه هایی است که می توانند برای امنیت اینترنت شما مضر باشند. پست هایی که در فید توییتر خود می گذارید می توانند توسط گوگل و بینگ خزیده و فهرست شوند. از آنجایی که توییتر یک پلت فرم عمومی است، نگرانی های مربوط به حریم خصوصی را نیز مطرح می کند. با در نظر گرفتن تمام این موارد، ممکن است فکر کنید زمان آن فرا رسیده است که برنامه را برای همیشه ترک کنید. اگر چنین است، آیا نمی دانید چگونه حساب توییتر خود را حذف کنید؟اصلا جای نگرانی نیست زیرا ما در ادامه به صورت کامل شما را با این موضوع آشنا خواهیم کرد و جواب سوال اکثر کاربران را که چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم میباشد را پاسخ خواهیم داد.
چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم
راه و ر وشهای بسیار زیادی برای این کار وجود دارد یعنی میتوان از طریق گوشی و کامپیوتر این کار را انجام داد و اگر از اکانت خود خسته شدهاید میتوانید به راحتی این کار را انجام بدهید اگر قصد حذف دارید بهتر است در ادامهی این مقاله همراه ما باشید.
- ۱ – وارد حساب توییتر خود شوید. به یاد داشته باشید، باید از طریق وب سایت twitter.com وارد شوید.

- ۲ – روی عکس نمایه خود در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و سپس به تنظیمات بروید.

- ۳ – در تنظیمات حساب، به پایین اسکرول کنید و روی Deactivate My Account کلیک کنید.

- ۴ – اطلاعات غیرفعال کردن حساب را بخوانید. پس از مطالعه اطلاعات ارائه شده، روی دکمه Deactivate @Username کلیک کنید.

- ۵ – سپس از شما خواسته می شود تا رمز عبور حساب خود را قبل از حذف دائمی حساب خود وارد کنید.
- ۶ – به این صورت میتواند اکانت توییتر خود را حذف کنید.
بعد از غیرفعال کردن حسابم چه اتفاقی می افتد؟
هنگامی که غیرفعال شدن حساب خود را تأیید کردید، نمایه توییتر و هرگونه اطلاعات مرتبط دیگر از طریق پلتفرم قابل دسترسی نخواهند بود. با این حال، حداکثر ۳۰ روز طول می کشد تا توییتر فرآیند حذف حساب شما را آغاز کند. حذف کامل حساب ممکن است تا یک هفته دیگر طول بکشد.
در بازه زمانی ۳۰ روزه، فقط با ورود به سیستم و تایید فعالسازی مجدد، می توانید حساب خود را در هر زمانی دوباره فعال کنید. این یک خبر خوب برای کسانی است که چند روز یا چند هفته پس از بستن حساب خود به اشتباه حساب خود را غیرفعال کرده اند یا نظرشان تغییر کرده است.
با این حال، به این معنی است که نام کاربری و آدرس ایمیل شما تا ۳۰ روز با آن حساب مرتبط می ماند، بنابراین نمی توانید از آنها در حساب دیگری استفاده کنید.
در نتیجه
ما در این مقاله سعی کردیم سؤال بسیار از کاربران را که چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم میباشد را پاسخ بدهیم در این مقاله به صورت ۰ تا ۱۰۰ سعی کردیم به این موضوع بپردازیم و به خاطر دلایل گفته شده بهترین روش برای این کار غیر فعالسازی اکانت میباشد، توییتر نیز همچنون اینستاگرام قابلیت غیر فعالسازی را برای کاربران خود قرار داده تا بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند، اکنون این مقاله به پایان رسیدهامید واریم بتوانید تمام استفاده را از این مقاله ببرید اگر در این زمینه سؤالی داشتید میتوانید از طریق نظرات همین صفحه ما با در میان بگذارید ما نیز سعی خواهیم کرد در کمترین زمان ممکن پاسخ گوی شما عزیزان باشیم ما منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم
سوالات متداول
۱ – آیا غیرفعال کردن توییتر همان حذف است؟
ما در این مقاله با موضوع مهم چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم سعی کردم غیر فعال سازی اکانت توییتر را برای شما عزیزان آموزش دهیم ، غیرفعال کردن حساب شما حساب شما را از توییتر حذف می کند، اما این عمل قابل برگشت است. غیرفعالسازی به توییتر نشان میدهد که میخواهید حساب خود را حذف کنید، اما فرآیند حذف تا ۳۰ روز پس از غیرفعال کردن شروع نمیشود. غیرفعالسازی برای آن ۳۰ روز قابل برگشت است، اما پس از حذف حساب شما، قابل بازیابی نیست.
۲ – آیا می توانم حساب توییتر خود را حذف کنم و با همان ایمیل یک حساب جدید ایجاد کنم؟
شما مجاز به داشتن چندین حساب توییتر مرتبط با یک ایمیل نیستید. اما میتوانید آدرس ایمیل مرتبط با حساب موجود را تغییر دهید. وقتی حساب خود را غیرفعال می کنید، آدرس ایمیل مرتبط به مدت ۳۰ روز در دسترس نخواهد بود. اگر میخواهید فوراً یک حساب کاربری جدید با آن ایمیل راهاندازی کنید، بهترین شرط شما این است که ایمیل حسابی را که میخواهید حذف کنید، قبل از غیرفعال کردن آن تغییر دهید.
۳ – آیا می توانم حساب توییتر خود را حذف کنم و دوباره شروع کنم؟
پس از حذف حساب خود می توانید در توییتر دوباره شروع کنید. اما اگر میخواهید از همان نام کاربری یا آدرس ایمیل استفاده کنید، باید قبل از حذف حساب موجود خود تغییر را انجام دهید.
۴ – اگر توییتر را غیرفعال کنید آیا فالوورهای خود را از دست می دهید؟
تغییر عقیده داشتید و می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید؟ در طول دوره غیرفعال سازی ۳۰ روزه، فالوورهای شما دست نخورده باقی می مانند. بنابراین، وقتی دوباره فعال میشوید، مگر اینکه فردی فعالانه شما را آنفالو نکرده باشد، شمارههای شما باید یکسان باشد. گفتنی است، توییتر تصدیق می کند که تعداد فالوورها و فالوورها ممکن است در ۲۴ ساعت اول پس از فعال سازی مجدد، نوسان داشته باشند. اگر تعداد در عرض ۴۸ ساعت به طور کامل بازیابی نشد، باید با پشتیبانی تماس بگیرید.
۵ – چگونه توییتر خود را پس از غیرفعال کردن دوباره فعال کنم؟
اگر میخواهید حساب خود را دوباره فعال کنید، به سادگی ورود از هر دستگاهی است. از شما خواسته می شود تأیید کنید که می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید و سپس می توانید به طور معمول از آن استفاده کنید.





