اینستاگرام یکی از محبوبترین سایتهای رسانههای اجتماعی در سراسر جهان است – و یکی از اعتیادآورترین. اگر میخواهید عادتهای اینستاگرام خود را کاهش دهید، همیشه میتوانید حساب اینستاگرام خود را حذف یا غیرفعال کنید. تفاوت بین این دو گزینه در این است که حذف اکانت اینستاگرام شما دائمی است، در حالی که غیرفعال کردن موقتی است و به شما امکان میدهد بعداً حساب خود را بازگردانید. اگر قصد دارید اطلاعات دقیقتری در مورد این موضوع کسب کنید باید در ادامهی این مقاله همراه ما باشید تا باهم به حذف دائمی اکانت اینستا بپردازیم پس پیشهاد میشود هرگز این مقاله را از دست ندهید.
نحوه حذف دائمی اکانت اینستا سؤالی است که بیشتر مردم میپرسند زیرا نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی و میزان زمانی که در شبکههای اجتماعی میگذرانیم بیشتر میشود. نمیتوان انکار کرد که اینستاگرام یک پلت فرم عالی برای نمایش کارهای خلاقانه و حتی برای فروش مستقیم کار و همچنین برای به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات شخصی است. این شبکه با بیش از یک میلیارد کاربر، یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی در جهان است و ابزاری بالقوه برای دستیابی به مخاطبان بیشتر است. به هر دلیلی، اگر میخواهید چگونه یک حساب کاربری اینستاگرام را حذف کنید، دادهها و تاریخچه خود را از پلتفرم حذف کنید، در زیر دقیقاً نحوه انجام این کار را توضیح خواهیم داد. اگر مطمئن هستید که میخواهید حساب کاربری اینستاگرام خود را برای همیشه حذف کنید. در غیر این صورت، اگر مطمئن نیستید که میخواهید برای همیشه پلتفرم را ترک کنید و همه پستها و حلقههای گذشته خود را از دست بدهید، میتوانید اینستاگرام را نیز به طور موقت غیرفعال کنید. در این مقاله راهنمای گام به گام نحوه انجام هر دو را ارائه خواهیم داد.
غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام
بسته به اولویت خود میتوانید اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال و برای همیشه حذف کنید. غیرفعال کردن حساب شما موقتی است، اما در زمانی که غیرفعال میشود، حساب شما به همراه نمایه، فالوورها، عکسها، لایکها و نظرات شما از دید سایر کاربران پنهان میشود. برای بازیابی همه این اطلاعات و شروع مجدد استفاده از اینستاگرام به طور معمول، کافی است دوباره وارد حساب کاربری خود شوید. حذف اکانت دوم اینستاگرام شما قابل لغو نیست – حساب حذف شده قابل بازیابی نیست. وقتی اکانت اینستاگرام خود را حذف میکنید، تمام اطلاعات شما از جمله عکسها، فالوورها، لایکها و غیره برای همیشه پاک میشوند. در آینده، اگر مجدداً در اینستاگرام ثبتنام کنید، دیگر نمیتوانید از همان نام کاربری استفاده کنید و هیچ کس دیگری هم نمیتوانید از آن استفاده کنید.
نکته: اگر قصد دارید اکانت خودرا غیر فعال کنید تا هروقت دوست داشتید دوباره بتوانید آن را فعال کنید باید اکانت خود را غیر فعال کنید که میتوانید برای یادگیری این آموزشی وارد صفحهی حذف موقت اکانت اینستاگرام سایت کارینا شوید در این مقاله به صورت ۰ تا ۱۰۰ به این مبحث پرداخته شده که میتوانید تمام استفاده را از این مقاله ببرید.
آموزش حذف دائمی اکانت اینستا

در بندهای گذشته سعی کردیم اطلاعات خوبی در مورد برنامهی اینستاگرام و همچنین قابلیتهایی که میتواند داشته باشد در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم، اینستاگرام دارای قابلیت هایزیادی میباشد که کاربرا بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند به این دلیل است که باعث شده این برنامه به یکی از بهترین و بزرگترین برنامههای شبکهی اجتماعی تبدیل شود و با برنامههایی همچنون تلگرام، واتس اپ و… رقابت کند، ۲ مورد از بهترین قابلیتهای این برناوه بحث حف دائمی و حذف موقت اینستاگرام میباشد که هر کاربری میتواند اکانت خود را برای همیشه یا برای مدت کوتاهی حذف کند که در بند گذشته سعی کردیم شما را در مورد حذف موقت بیشتر آشنا کنیم اکنون باید در مورد حذف دائمی اکانت اینستا اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم که برای کسب این اطلاعات بهتر است ادامهی این مقاله را از دست ندهید.
مانند غیرفعال کردن، اکانت اینستاگرام فقط از طریق مرورگر وب قابل حذف است. برای حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود، این مراحل ساده را دنبال کنید:
- ۱ – ابتدا وارد حساب کاربری خود در وب سایت اینستاگرام شوید.

- ۲ – به صفحه «حذف حساب خود» اینستاگرام بروید. از منوی کشویی دلیل خروج خود را انتخاب کنید

- ۳ – رمز عبور خود را وارد کنید و روی \”حذف دائم حساب من\” کلیک کنید.

- ۴ – به این صورت و با طی کردن این چندین مرحلهی کاملاً ساده میتوانید اکانت خود را برای همیشه حذف کنید

سؤالات متداول
تفاوت بین غیرفعال کردن اینستاگرام و حذف دائمی اکانت اینستا چیست؟
وقتی اکانت اینستاگرام خود را حذف میکنید، تمام عکسها، فالوورها، لایکها و نظرات شما برای همیشه از بین میروند. نام کاربری شما نیز قابل قبول است، به این معنی که هر کس دیگری میتواند پس از حذف حساب شما آن را ادعا کند. اما زمانی که اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال میکنید، اکانت خود را در حالت خواب زمستانی قرار میدهید. قابل کشف نیست، اما تمام دادههای شما حفظ میشود. در هر زمان میتوانید اکانت اینستاگرام خود را دوباره فعال کنید.
چگونه اکانت اینستاگرام را غیرفعال کنم؟
اینستاگرام به شما اجازه غیرفعال کردن اکانت خود را از طریق اپلیکیشن اینستاگرام در گوشی هوشمند خود نمیدهد. این دستورالعملها را برای غیرفعال کردن حساب خود دنبال کنید.
- ۱ – یک پنجره مرورگر باز کنید و وارد حساب اینستاگرامی شوید که میخواهید غیرفعال کنید.
- ۲ – روی عکس نمایه خود در بالا سمت راست کلیک کنید.
- ۳ – نمایه > ویرایش نمایه را انتخاب کنید.
- ۴ – به پایین بروید و روی گزینه Temporarily disable my account کلیک کنید.
- ۵ – از گزینه Why are you disable your account؟ بخش، یک دلیل را از منوی کشویی انتخاب کنید. تا زمانی که دلیلی را انتخاب نکنید، نمیتوانید ادامه دهید.
- ۶ – رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.
- ۷ – روی گزینه موقت غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.
چگونه اکانت اینستاگرام را دوباره فعال کنم؟
اگر پس از غیرفعال کردن حساب اینستاگرام خود، نظر خود را تغییر دهید، فعال کردن مجدد آن آسان است. توجه داشته باشید که ممکن است تأخیر وجود داشته باشد زیرا ممکن است اینستاگرام تا ۲۴ ساعت طول بکشد تا یک حساب کاربری غیرفعال یا فعال شود.
- ۱ – برنامه اینستاگرام را روی گوشی هوشمند یا تبلت خود راهاندازی کنید یا اینستاگرام را در یک مرورگر وب باز کنید.
- ۲ – در صفحه اصلی اینستاگرام، اطلاعات کاربری مرتبط با حساب غیرفعال شده خود را وارد کنید.
- ۳ – روی Login ضربه بزنید و حساب شما بازیابی خواهد شد.
برای چه مدت میتوانید اینستاگرام خود را غیرفعال کنید؟
تا زمانی که بخواهید میتوانید حساب خود را به طور موقت غیرفعال نگه دارید. میتوانید در هر زمان با ورود مجدد آن را دوباره فعال کنید. با این حال، یک محدودیت وجود دارد. اینستاگرام در حال حاضر فقط یک بار در هفته به شما اجازه میدهد اکانت خود را غیرفعال کنید. بنابراین اگر آن را غیرفعال کنید، دوباره وارد شوید، و سپس تصمیم بگیرید که میخواهید دوباره آن را غیرفعال کنید، باید یک هفته صبر کنید تا این کار را انجام دهید.
آیا با غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود فالوورهای خود را از دست میدهید؟
خیر. از آنجایی که اینستاگرام هنگام غیرفعال کردن موقت حسابتان، تمام دادههای حسابتان را ذخیره میکند، آن را به حالتی که در زمان حذف آن بود برمیگرداند. همچنین، هنگامی که آن را غیرفعال میکنید، حساب شما در همه جای پلتفرم ناپدید میشود – از جمله لیست فالوورهای سایر حسابها. به عبارت دیگر، وقتی حساب شما مخفی است، افراد نمیتوانند شما را لغو دنبال کنند زیرا نمیتوانند شما را پیدا کنند یا حساب شما را ببینند. امابا حذف دائمی اکانت اینستا کل اطلاعات شما نظیر فالوور، لایک، تعداد پست و…. حذف خواهند شد.





